Кешерю с два гола при класическа победа над Пирин

20:40, 05 мар 17 / Спорт 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лудогорец победи с лекота Пирин и отново води с 12 точки пред Левски, съобщават от клуба. Двубоят започна с химна на България в чест на 3 март, а на тв камерите се видя, че бразилецът Марселиньо знае неговите думи и пееше на глас. Треньорът на шампионите Георги Дерменджиев заложи на всичко най-добро.

Срещата логично стартира с натиск на Лудогорец, като до 10-ата минута Марселиньо на два пъти пробва да изненада Благой Макенджиев, но и двата случая без успех. В 20-ата минута Вандерсон изстреля истинска бомба към вратата на Пирин, но стражът на „орлетата“ се справи. Малко по-късно Кешерю изведе технично Кафу, който си поведе с глава и би силно, но в аут.

Втората част започна ударно за „орлите“. В 49-ата минута Ничев загуби пред наказателното поле на Пирин, Марселиньо отне и веднага подаде към Кафу, за когото не бе проблем отблизо да открие резултата – 1:0. В 60-ата минута интригата в срещата приключи. След продължителна атака, Марселиньо изведе отлично Кафу, който пусна към Кешерю, за когото не бе проблем да отбележи за 2:0 от близо. Девет минути по-късно румънецът забоде трети гол и втори за него в срещата. Груба грешка в защита направи Тодор Траянов, който подари топката на Кешерю, а за голмайстора на Първа лига не бе проблем да вкара 15-ото си попадение в елита.

Преди мача бе направена първа копка на новия сектор „В“. На церемонията присъства ръководството на Лудогорец в лицето на председателя на борда на директорите Теменуга Газдова, президента Александър Александров и изпълнителния директор Ангел Петричев. Първата копка уважи и кметът на Разград д-р Валентин Василев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама