Трио „Тенорите” с концерт в Разград

07:00, 09 мар 17 25 701 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трио „Тенорите“ ще зарадва разградската публика с концерт тази вечер. Музикалното събитие ще бъде в салона на НЧ „Развитие – 1869” от 18 часа, събщиха от културната институция. Те вече са гостували в Разград преди две години и пред препълнена зала. Тези, които са имали шанса и удоволствието да ги чуят на живо, знаят, че Тенорите съчетават изисканата визия и съвършеното, романтично звучене. В новата концертна програма на триото публиката ще може да чуе шедьоври от световната класика, поп опера, руски романси и българска естрада. Билетите са на цени от 8 и 10 лв.

Трио „Тенорите“ е създадено по идея и инициатива на Кирил Илиев, който слива гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна, възрожденска, рок, джаз и етно музика.
Кирил Илиев е роден през 1979г. в гр.Враца. Завършва средното си образование в родния си град през 1999г. със специалност “музика”, след което продължава развитието си и завършва през 2004г. Държавната музикална академия „проф.Панчо Владигеров“ гр.София в класа по оперно пеене на проф. Нико Исаков. Александър Господинов е роден на 12.03.1979 г. в град Варна . Завършва средно образование в Хуманитарна гимназия „Константин Преславски“ през май 1997 г. Завършва степен бакалавър през 2003 г. и степен магистър през 2004 г. в ДМА „проф.Панчо Владигеров“ в класа на проф. Благовеста Карнобатлова . Илиян Недев е роден на 21.09.1982г. в гр.Русе. От малък се занимава с пеeне. Участва в хора на “Русенските момчета“. През 2008г. завършва Държавна музикална академия „проф.Панчо Владигеров“ в класа по оперно пеене на проф. Илка Попова. През 2006г.завършва майсторски клас по оперно пеене при Райна Кабаиванска.
Тримата са носители на редица награди от национални и международни певчески конкурси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама