Десислава Атанасова: Реалните хора имат нужда от реални решения  

07:10, 10 мар 17 / Политика 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ гарантира плавно повишаване на пенсиите и достъп до нови видове социални услуги за българските пенсионери, включително и в домашна среда. Това заяви на среща с пенсионери водачът на листата кандидати с народни представители от ПП ГЕРБ Разград Десислава Атанасова. Тя посочи, че данните са изчислени на база на икономическия растеж, постигнат в последните две години, както и, че приоритет в програмата на ГЕРБ е увеличението на минималната и на средната работна заплата.

 

Атанасова отбеляза, че докато другите обещават, ГЕРБ работи и резултатите от професионализма на целия екип е видим и за обикновения гражданин - от първото правителство на ГЕРБ до този момент, пенсиите са увеличени с близо 20%, а минималната работна заплата с над 90%. Новото правителство ще надгражда постигнатото и ще чертае нови хоризонти не само в социалната сфера, отбеляза тя.

 

Атанасова подчерта, че основните акценти в предизборната програма на партията са свързани с растеж, развитие и икономическа перспектива, реално увеличаване на доходите, драстично намаляване на бюрокрацията, ликвидиране на неграмотността, нов подход към социалната сфера и сигурност.

„Призовавам всеки от вас на 26-ти март да направи разумния избор, като избере номер 11 в интегралната бюлетина“, допълни Десислава Атанасова.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама