Хепънинг за Международния ден на щастието организираха ученици от ОУ „В. Левски“ в Разград

16:23, 20 мар 17 25 740 Шрифт:
Автор:

1000 стикера с усмихнати човечета и 200 флайера раздаваха днес ученици от ОУ „Васил Левски” в Разград. Събитието бе по повод Международния ден на щастието. Кампанията им започна от двора на училищното заведение тази сутрин. Момичета и момчета танцуваха, раздаваха на всеки, прекрачил училищния двор стикери с усмихнати човечета, бонбони и листовки. Специална арка от балони на входа на училището създаваше допълнително празнично настроение, а по коридорите на учебното заведение през целия ден звучеше песента „Be happy“.

 

Стикери и информационни брошури с послания да бъдат щастливи учениците раздаваха и на жителите и гостите на Разград в централната част на града. Усмивките  им върнаха детското дори у най-възрастните хора. Децата направиха съпричастен към своята инициатива и зам.-кмета Ердинч Хасанов, който също получи стикер.

 

Хепънингът на открито е съвместен проект на Ученическия превантивен клуб към ОУ "Васил Левски" в партньорство с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Децата от ученическия клуб разказаха, че са избрали да организират кампания за Деня на щастието, за да заредят както връстниците си, така и възрастните с положителни емоции и много усмивки. Учениците смятат, че подобни празници помагат за освобождаването от стреса и намаляват агресията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама