Задържаха шофьор от Исперих, опитал да осуети полицейска проверка

10:46, 21 мар 17 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

28-годишен мъж от Исперих направил опит да осуети полицейска проверка, съобщават от Областната дирекция на МВР в разград. Управляваният от него автомобил „Опел Корса“ трябвало до спре до входа на градския парк в Исперих след подаден сигнал от полицейски патрул.

Случката се разиграла около 22.30 часа на 20 март. Водачът И.И. обърнал посоката на движение с цел да избегне проверката. Малко по-късно е спрян от екипа на Пътен контрол. Установено е, че той е лишен от право да управлява МПС по съдебен ред – осъждан е за шофиране след употреба на алкохол и под въздействие на наркотични вещества. Настоящата му проба с дрегер отчела 0,73 промила. Задържан е за 24 часа, по случая е отпочнато бързо производство.

В автомобила се возели още двама души – Р.Р. на 21 години от Исперих и Дж.Ф. на 24 години от село Духовец. На предната дясна седалка в колата е открито полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, собственост на Дж.Ф. Съдържанието реагирало на метаамфетамин. 24-годишният пътник е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама