Хора с увреждания от с. Просторно гостуваха в РУ „Полиция“ в Разград

16:55, 22 мар 17 25 847 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Потребители от Комплекса за социални услуги за възрастни хора с увреждания в с. Просторно посетиха Районно управление „Полиция“ – Разград. Събитието бе част от съвместните мероприятия между социалните услуги на територията на общината и други организации и институции за популяризиране на социалната работа и професията „социален работник”, съобщиха от общинската администрация.

 

Потребителите се запознаха на място с работата на униформените, дори сами сложиха върху себе си част от специализираната екипировка, видяха отблизо пистолет, белезници и се качиха в полицейската кола.

Директорът на РУ „Полиция“ Деян Пейчев ги посрещна и също им разказа за работата на полицаите, а потребителите от социалната институция подариха на дирекцията сувенири, които те сами са изработили.

Другите две институции, които посетиха възрастните хора с увреждания бяха НЗОК  и Териториално поделение на Национален осигурителен институт – Разград.

Същия ден при съвместно мероприятие между Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания и Домашен социален патронаж гр. Разград, в двора на Комплекса децата и младежите засадиха пролетни цветя.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама