Въвеждат временна забрана за движение по улици в Разград

10:16, 25 мар 17 25 478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Временна забрана за движение и паркиране на пътни превозни средства ще бъде въведена по няколко улици в Разград в дните преди, по време и след изборите за народни представители. Ограничението се въвежда с цел осигуряване на обществения ред при превоза на членовете на СИК и транспортиране на изборните книжа и материали, съобщиха от общината.

Днес, от 12.30 до 19 часа ще бъде ограничено движението и паркирането на пътни превозни средства по ул. „Кирил и Методий" в участъка от кръстовището с ул."Цар Асен" до кръстовището с ул. "Васил Левски".

Движението по същата улица ще бъде преустановено и от 20 часа на 26 март до 7 часа на 27 март. За същия период от време временна забрана за движение и паркиране на автомобили ще бъде въведена и по ул."Васил Левски" в участъка между кръстовището с ул."Дунав" и кръстовището с ул. "Кирил и Методий", както и по северното платно на бул."Бели Лом" в участъка между НОИ и кръстовището с ул."Васил Левски".

Въведените забрани не се отнасят за превозни средства със специален режим на движение и за автомобили, снабдени с пропуски.

Със същата заповед са определени и маршрутите за движение след 20 часа на 26 март на автомобили, превозващи членове на СИК до Районната избирателна комисия, както и местата за паркиране.

Фоайето и залата на Филхармонията са определени за място, където членовете на секционните комисии от областта трябва да изчакват реда си за предаване на изборните книжа и материали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама