Денчо Бояджиев: Гласувах с надежда, че това, което искат повечето хора в България ще се случи

13:55, 26 мар 17 / Политика 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гласувах с голяма надежда, че това, което искат  повечето хора в България ще се случи. Това каза водачът на листа Денчо Бояджиев след като даде своя вот в 35 секция в ОУ „Васил Левски”.

Той изрази надежда, че след изборите ще се получи консенсус между политическите партии и ще бъде съставено правителство, което да решава проблемите на страната и на обикновения български гражданин. „Ако продължим със същата инерция, това ще бъде разпад и липса на държавност, инерция, която в никакъв случай няма да работи за хората и техния просперитет”, отбеляза Бояджиев. „Надявам се, че този път хората ще прояват необходимата отговорност и това, което всички  желаем, ще се случи”, каза още той.

Бояджиев определи предизборната кампания в региона като относително толерантна.

Според него обаче е имало неща, които са били предизвестени, че ще се случат. Като пример той даде Исперихския регион с привличането със всички възможни начини на гласоподаватели от определен кандидат-депутат. „По време на кампанията всеки един кандидат си защитаваше своята кауза, но кой е бил достатъчно убедителен ще стане ясно довечера след отварянето на урните”, допълни Бояджиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама