Невена Ненкова и Иванела Денева от клуб „Бадминтон” са вицешампионки на двойки

10:41, 28 мар 17 / Спорт 25 619 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 От 24 до 26 март в Стара Загора се проведе Държавното лично първенство за юноши и девойки под  17 години. В състезанието участваха над сто състезатели /64 юноши и 49 девойки/ - представители на клубове от цялата страна. Клуб „Бадминтон” в Разград се представи с шестима състезатели - Теодор Руменов, Иво Белчев, Страхил Стефанов, Невена Ненкова, Иванела Денева и Евгения Накова. Те бяха водени от треньора Красимир Кръстев, съобщи президентът на клуба Цветан Танев.

В дисциплината сингъл най-добре се представиха Невена и Теодор, които се класираха в челната десятка на страната. Много добра игра демонстрира двойката Невена Ненкова - Иванела Денева, които отстъпиха с 1:2 гейма на финала и така завоюваха сребърните медали.

 В края на тази седмица в Хасково ще се проведе Държавното лично първенство за юноши и девойки под 15 год. Шестима състезатели от разградския клуб се подготвят за участие в тази надпревара. Сред тях е талантливата и перспективна бадминтонистка Габриела Данкова, която със силната си игра дава заявка за завоюване на призови места от това първенство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама