Димитър Пенев: ЦСКА ще отбележи два гола на Лудогорец

16:25, 28 мар 17 / Спорт 25 653 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"След успеха на националния отбор настроението се повдигна най-вече за феновете, които очакват с нетърпение този мач. Имаме какво да си връщаме на Лудогорец", заяви за официалния телевизионен канал на "армейците" легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев, предаде БГНЕС. 

Той коментира предстоящата среща на "червените" с Лудогорец, като двата отбора се изправят тази събота в директен сблъсък, който е от последния 26-ти кръг на Първа професионална лига.

"Мисля, че през последния месец има добра настройка. Това е един мач, в който самите футболисти ще имат желание да се изявят. Между първи и трети винаги са се получавали добри мачове. Много е важно самите играчи да спазват указанията на нашия треньор и с подкрепата на нашите фенове да постигнем вече победа", смята още Пенев.

"В деня на шегата ако ги лъжем, трябва да ги излъжем с топката, а приказките да останат след този мач. Вярвам, че ще имаме възможност да си върнем за загубите и равенствата през последните години срещу тях. Имаме възможности, имаме и сили, както и футболисти, които могат да решат срещата.

Не трябва да се заблуждаваме, че този мач ще бъде лек. Основното е на терена - 11 на 11, като трябва да ги надиграем в отделните моменти", каза още легендарният специалист.

Димитър Пенев даде и своята прогноза как ще завърши срещата: "Победата е важна за самите футболисти, защото така ще придобият по-голямо самочувствие. Една победа срещу действащия шампион в дадена страна се таксува винаги като двоен успех. Мисля, че ЦСКА ще отбележи два гола на Лудогорец. Дано да не допуснем грешки, за да победим в този мач".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама