Спектакълът „Смъртта на котката” гостува на разградска сцена

07:00, 02 апр 17 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 3 април от 19 часа  на сцената на Общинския културен център в Разград ще бъде представена постановката “Смъртта на котката“, черна комедия от Мартин Макдона, съобщиха от общината. Спектакълът е продукция на ДТ „Сава Огнянов“ - Русе, режисьор е Асен Блатечки. Сценографията и костюмите са на Виолета Радкова, а автор на музиката е Христо Намлиев.
На сцената ще изгрее цяло съзвездие от обичани актьори: звездитe от ТВ сериала "Под прикритие" Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Александър Сано; небезизвестните Робърт Янакиев, Пламен Манасиев, Йосиф Шамли, както и младите талантливи артисти от русенската трупа - Диана Михайлова и Ивайло Спасимиров. 
„Смъртта на котката” е блестящ комедиен фарс, който успява да представи сериозността на драматургията и едновременно с това да забавлява и провокира зрителите. Сюжетът на пиесата е изтъкан от неочаквани развръзки, динамични конфликти, ярки взаимоотношения и тънък хумор. Злополука, която довежда до смъртта на котка, разплита цяло кълбо от истории и страсти, наситени с много екшън, хорор, кръв, престъпления, но и любов, доброта и искреност между героите.

Спектакълът, който трае 90 минути, се гледа на един дъх, а екстремността на сюжетната линия неволно предизвикват асоциация с филмите на Тарантино.

Билети се продават на касата на ОбКЦ в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама