Лудогорец и Стяуа откриха "VIVACOM CUP" със зрелищно реми 2:2

16:23, 03 апр 17 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборите на Лудогорец (Разград) и Стяуа (Букурещ) изиграха оспорван и зрелищен мач при откриването на международния детски турнир „VIVACOM CUP“, но не успяха да се победят и стигнаха до реми – 2:2, съобщиха от клуба.

На два пъти талантите от школата на шампионите повеждаха в резултата, а гостите от Букурещ изравняваха. В първите минути на срещата децата от Румъния влязоха с малко повече самочувствие. Постепенно обаче момчетата на Диян Ангелов овладяха инициативата. Те разиграваха добре и започнаха да атакуват по-остро и настойчиво. Така се стигна до 16 минута, когато Калоян Симеонов откри резултата – 1:0 за орлетата. При този резултат двата отбора се оттеглиха за почивка.

През втората част ситуацията на терена не се промени съществено, орлетата владееха повече топката, а талантите от Букурещ разчитаха на бързи контраатаки.

„Стяуа“ успя да изравни резултата в 48 минута чрез влезлия като смяна Рица. Само минута след това, също появилият се от резервната скамейка на терена Момчил Кузманов, с параболичен удар изненада вратаря на гостите и „Лудогорец“ поведе с 2:1. Минута преди края на редовното време възпитаниците на Ангелов не бяха много концентрирани в защита и допуснаха изравняване. Голът реализира Раул.

Двубоят бе първи в програмата на група „А“, в която е още тимът на руския Краснодар.

„Момчетата играха смело и заслужават поздравления за това. Заедно сме от месец и и има върху какво да работим и какво да подобряваме.Мач със съперник като „Стяуа“ дава възможност да си сверим часовниците, да отчетем грешките си и да се развиваме“, коментира Диян Ангелов след края на срещата.

„Лудогорец“ игра в състав: Пейчев, Пенков, Донец, Илиев, Янакиев, Маджаров, Цветанов, Кънчев, Георгиев, Хюсеин. Като смени влязоха още Томов, Василев, Кузманов, Чолак и Николов. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама