Наказаха с пробация шофьор от Вазово, предложил подкуп на полицейски служители

17:01, 03 апр 17 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Състав на Разградския окръжен съд наложи наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца на шофьор от Вазово, предложил подкуп на полицейски служители. Делото срещу Алдин Сенков се гледа при условията на съкратено съдебно следствие, защото призна вината си, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Наказанието на мъжа включва пробационни мерки - регистрация по настоящ адрес два пъти седмично и срещи с пробационен служител.

На 19 март 2017 г. в Исперих управляваният от подсъдимия автомобил бил спрян за проверка от полицейски служител. Установено било, че Алдин  шофирал без предпазен колан, а колата му не била проверена за техническа изправност на задължителен годишен преглед. Полицейският служител информирал водача, че ще му състави акт за установяване на административно нарушение.

Подсъдимият започнал да го моли да не прави това и поискал да даде пари за почерпка. Пуснал сгъната банкнота от 20 лева в служебния автомобил. Полицейският служител видял, че в нея има и друга с номинал 10 лева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама