Лудогорец откри новата си спортна база

16:32, 06 апр 17 / Спорт 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С тържествена церемония Лудогорец откри новия си супер модерен спортен комплекс. Специален гост на събитието бе служебният премиер проф. Огнян Герджиков, съобщават разградчани на официалния си сайт. Това информира БГНЕС.

Празникът започна с мажоретки и водосвет. Лентата на базата, в чието изграждане са инвестирани повече от 15 милиона лв, прерязаха заедно собствениците Кирил и Георги Домусчиеви, премиерът Герджиков и кметът на Разград д-р Валентин Василев. "Изумен съм, от това, което виждам. Ако преди 10 години някой ми бе казал, че Лудогорец ще стане пълен хегемон в нашия футбол и ще печели титлата толкова години подред, нямаше да му повярвам, а щях да го обявя за луд. Ето, че това вече е реалност. Нещо повече, Лудогорец често ни дава поводи за гордост с успехите си по европейските терени", заяви . Герджиков.

Собственикът на клуба Кирил Домусчиев подчерта, че това е поредният прекрасен миг в историята на клуба. "Щастлив съм, че стъпка по стъпка, превръщаме своите мечти в реалност. Радостно е не само, че мъжкият отбор, децата и юношите ни постигат сериозни успехи, а че и ние успяваме да построим всичко необходимо за тези успехи", каза той.

Георги Домусчиев обяви, че благодарение на силните мачове на орлите по европейските терени е успял да види базите на много големи клубове на Стария континент. "Тогава благородно им завиждах, а днес се чувствам горд, че и нашите деца, децата на Лудогорец, вече имат възможност да се радват на такива чудесни условия", добави той.

Церемонията по откриването на новата база уважиха още заместник-изпълнителния директор на БФС Антон Попов, членът на Изпълкома на централата Емил Костадинов, спортният директор на Левски Даниел Боримиров, селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов и много други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама