Възрастен мъж е пострадал при пожар в Разград

14:24, 17 апр 17 25 483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 13 април в 23:57 часа в пожарната в Разград е получен сигнал за горящ апартамент на четвъртия етаж в блок 15 на жк „Орел“, съобщават от ОД на МВР.

Собственикът Милчо Боянов – на 68 години, е изведен от горящото жилище в стресово състояние, обгазен и с частични изгаряния от I степен. Приет е за преглед в спешното отделение на МБАЛ „Св. Иван Рилски” и е настанен в реанимационното отделение за наблюдение. При пожара е била евакуирана жена от средния апартамент на 5 етаж с помощта на АМС. Четирима души от същия вход са евакуирани по стълбищната клетка. Останалите живущи във входа са уведомени, да не напускат жилищата си.

Причината за пожара е незагасена цигара. Унищожена е черната и бяла техника, дограмата на два прозореца, две дървени врати, два дивана, два фотьойла, две табуретки, холовата маса и друго домашно имущество.

Тази сутрин е възникнал пожар и в лек оперативен автомобил Опел „Астра”, собственост на ОД на МВР в Разград, информират още от полицията в областния град. Автомобилът е бил паркиран до хотел „Разград”. Причината за пожара е късо съединение в ел. инсталацията на двигателя. Унищожена е част от ел. инсталацията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама