Павел Минев ще бъде гост-солист в пролетния концерт на Разградската филхармония

09:33, 25 апр 17 / Култура 25 512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С Пролетен концерт тази вечер от 18 часа Разградската филхармония „Проф. Димитър Ненов“ с диригент Красен Иванов ще зарадва почитателите на класическата музика. В програмата са включени произведения на Моцарт, Макс Брух, Чайковски, Й. Щраус. Солист ще бъде изтъкнатият цигулар Павел Минев, който е първият чужденец – солист на Московската филхармония.

Час по-късно в залата на Общинския културен център започва спектакълът на трупата на Нешка Робева „Споменът за утре“, който е продължение на „Среща в Споменът“. Спектакълът е изграден на базата на български и световни хитове от близкото и по-далечно минало, изпълнени от танцьорите от трупата на Нешка Робева и младата звезда на поп сцената Христо Младенов. Включени са едни от най-емблематичните български песни, както и някои от най-известите хореографски композиции на трупата.

Снимка: Театрално-музикален център

Също в 19 часа, в НЧ „Развитие - 1869“ /Стария театър/ гостува едно от най-смешните, популярни и обичани шоута у нас „Тутурка“. Шоумените отбелязват 20 години от създаването на групата с турне в страната. Те ще представят уникален спектакъл, който ще остави публиката без дъх от смях. Той включва емблематични и непредставяни досега скечове, песни от музикалните албуми на групата, стенд-ъп комедии и анимация с публиката. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама