Д-р Владимир Заимов и съпругата му са загинали в катастрофа на пътя София – Варна

11:05, 25 май 17 25 1082 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известният разградски психиатър д-р Владимир Заимов и съпругата му Емилия са загиналите в катастрофата снощи на пътя София – Варна, край село Българене. Това потвърдиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

 Катастрофата с автомобила на психиатъра е станала около 18,00 ч. , автомобилът на д-р Заимов „BMW Z3“ се е движел в посока Варна. На мокър и хлъзгав път на ляв завой шофьорът е изгубил контрол над колата, тя се е завъртяла на 180 градуса и се е врязала в насрещната лента, там се е блъснала в „Опел Фронтера“. Д-р Владимир Заимов и съпругата му са загинали на място. Пострадали са и водачката на другия автомобил – тя е с фрактури на шийни прешлени, с травма в гръдния кош и пътничката в „Опел“-а, настанени са в ловешката болница.
По случая е образувано досъдебно производство.
 Д-р Заимов е на 55 години и бе председател на Областния съвет на БЧК, работил е и като директор на Здравната каса и общински съветник. Съпругата му Емилия Заимова е на 54 години, и работеше в РДСП. И двамата са уважавани професионалисти. Смъртта им предизвика покруса сред разградската общественост и много съболезнователни думи в социалните мрежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама