Деца и родители ще се състезават по спортен риболов на яз. „Пчелина” край Разград

07:00, 17 юни 17 25 862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година Центърът  за работа с деца, магазин за ловни и риболовни стоки „Неломил Иванов“, спортен клуб по риболов „Marcel“, Изпълнителна агенция по риболов и аквакултури и ЕТ “Полиграф – Неделчо Енев“ канят малчуганите и техните родители да се включат в състезание по спортен риболов.

Турнирът ще се проведе днес на язовир „Пчелина” край  Разград, съобщиха от ЦРД.

Началото на спортното състезание е от 8 часа. За класиралите се на първите три места ще има награди, осигурени от организаторите. Специални призове ще получат и участниците, уловили най-голямата и най-малката риба.

Традиционното състезание по спортен риболов за деца по двойки, с татко, мама или приятел, е част от лятната ваканционна програма на Центъра за работа с деца в Разград. В лятната занималня на извънучилищното звено могат да участват ученици от първи до пети клас. Забавните дейности за малчуганите се провеждат всеки делничен ден от 9 до 12 часа в центъра на ул."Марица" 7.  Записването става след попълнено заявление. За децата са предвидени занимания по квилинг, апликация, рисуване, занимателни игри и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама