Надежда Радославова откри 34-то издание на Международния турнир по стрелба с лък за купа "Разград – 2017”   

16:24, 17 юни 17 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разград е домакин на 34-тия Международния турнир по стрелба с лък „Купа Разград – 2017”.  Турнирът, организиран от Спортен клуб «Антибиотик» и община Разград е за кадети, кадетки, момичета и момчета до 1 1 и 14 години, съобщиха от общината. Събитието, което се провежда на спортния комплекс по стрелба с лък в лудогорския град бе открито от председателя на Общинския съвет Надежда Радославова. Лошото време не попречи на 52-ма участници от България, Русия и Румъния да участват в надпреварата за Купата.

Радославова пожела на състезателите добра концентрация и точност, най-добрите да победят, а чуждестранните състезатели да си прекарат добре в Разград.

Състезанието продължи с квалификации на момчетата и момичетата, кадетите и кадетките. Първите победители получиха наградите си от депутата от Десислава Атанасова и от кмета на община Разград д-р Валенти Василев. Той похвали отличната организация на събитието и каза, че спортната база на клуба е най-хубавата в страната и общината винаги ще има грижата да я поддържа и развива. Градоначалникът бе отличен от председателя на клуб «Антибиотик» с плакет за принос към развитието на стрелбата с лък.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама