Младежки хепънинг „Не на дрогата“ организират в Разград

18:16, 22 юни 17 25 633 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 26 юни от 17.00 ч. пред Общинския културен център в Разград ще бъде организиран Младежки хепънинг под мотото „Не на дрогата! Има и друг път!“. Събитието се организира от общината, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център към него, ъсобщиха от общинската управа.

В проявата ще участват деца от  Музикалната школа „Илия Бърнев“, Центъра за работа с деца, Танцова формация към ОУ „Васил Левски“, Айкидо-клуб - Разград. Ще има още демонстрации с алкоочила, забавни снимки с рамка, на която е изписано посланието, викторина с награди. В небето ще полетят и балони с послания, подсигурени от СНЦ „Одисея“.

По време на мероприятието група общински съветници  към Общинския съвет в Разград ще засадят дърво по случай  30-годишнината от отбелязването на този ден. Идеята е да бъде привлечено вниманието върху сериозността на проблема и неговото разпространение, да се помисли какво може да бъде направено, за да се предпазят децата или да преодолеят този проблем.

От 1987 г. на този ден се напомня за една от целите на страните, членуващи в ООН – да се създаде международно общество без наркотици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама