Осем фирми са подали оферти за благоустрояването на ЖК „Орел“

18:31, 23 юни 17 25 790 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В зала №102 в административната сграда на Община Разград бяха отворени офертите на фирмите, участващи в обществената поръчка за избор на изпълнители за извършване на строително-монтажни работи по проект "Паркоустрояване на зелените площи в кв. "Орел", съобщиха от общината. Поръчката е по две обособени позиции - Благоустрояване и паркоустрояване на 27 междублокови пространства в ж.к. Орел и изграждане и възстановяване на зелена среда в южен парк в кв.615. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 4 573141.78 без ДДС, а критерият е оптимално съотношение качество/цена.

 

 

Комисията, с председател зам.-кметът на Община Разград Галина Георгиева, в първото заседание отвори и разгледа постъпилите в срок оферти от осемте участници.  Това са „Девня Трейд“ ООД; „Мега инвестхолд“ ЕООД; Консорциум „ПСП Пътно строителство“ ДЗЗД; „Пътстрой Варна“ ЕООД; ДЗЗД „АбритусГардън“; Консорциум „Разградски строители“; Консорциум „Обединени разградски строители; „Разград парк 2017“ ДЗЗД.

На следващо заседание на комисията ще бъдат отворени и пликовете с конкретните ценови оферти.
Проектът „Паркоустрояване на зелените площи в жк „Орел“ е финансиран по оперативната програма “Региони в растеж“. Проектът предвижда да се осъществят дейности по паркоустройство, алейна мрежа, кътове за отдих, градинско обзавеждане, детски площадки, спортни площадки, площадка за фитнес на открито, скейтборд площадка, парково осветление, изграждане, реконструкция и рехабилитация на зелени площи, вътрешноквартално енергоспестяващо осветление и др. на териториите на двата обекта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама