Валентин Стоянов е новият директор на Общинско предприятие „Паркстрой” в Разград

16:45, 26 юни 17 25 2433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Валентин Стоянов е новият директор на Общинско предприятие „Паркстрой” в Разград, съобщи  на пресконференция кметът на общината д-р Валентин Василев. 

Стоянов е роден на 10 април 1969 година в Разград. Висшето си образование е завършил във ВВУ-Шумен, специалност инженер по електронно-изчислителни машини.

Има тригодишен стаж в системата на Министерството на отбраната и 19 години в МВР. В системата на МВР постъпва през 1996 година като районен инспектор в РПУ – Разград.

През 2003 г. става началник група „Охрана на обществения ред“ в РПУ-Разград. През 2009 г. е назначен за началник на сектор „Пътна полиция“. През.2012 година главен инспектор Валентин Стоянов става началник РУ „Полиция“ - Разград.През 2015 г. напуска системата на МВР по собствено желание. Работил е като експерт в ДЗИ-Разград. Семеен е, с едно дете.

Приоритетните задачи, с които ще се заеме на новия си пост Стоянов, са да не се допусне буренясване и избуяването на тревата след изобилните дъждове, косене и пръскане на зелените площи срещу кърлежи и привеждане на града в приветлив и добре поддържан вид в навечерието на Панаира на киселото мляко.

Назначаването на нов директор на предприятието се наложи, тъй като предишният – Звездомир Илиев, загина в тежка катастрофа през март т.г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама