"Голямото рок междучасие" търси таланти на младежки фестивал

14:14, 14 авг 17 / Култура 25 1521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Единствения телевизионен рок конкурс в България – „Голямото рок междучасие”, ще проведе регионален кръг по време на младежкия фестивал във Варна. Записването на групите, които искат да се явят на кастинга започна на 15 август2017  и продължава до 30 август 2017. Самият конкурс ще се проведе на 31 август 2017 на сцената на FUNCITY + и ще бъде излъчен по БНТ в рамките на музикалния формат.
Право на участие имат всички групи с музиканти на възраст до 25 години и са от Варна, Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и всички други населени места в източна България. Останалите критерии за участие можете да откриете на www.rockbg.com
Известният музикант Димитър Кърнев от Д2 и неговия екип ще подберат най-добрите банди и те ще получат възможността да участват в ТВ формата на БНТ „Голямото рок междучасие”, който стартира през септември.
Ако винаги сте мечтали за своя звезден шанс – не пропускайте да покажете какво можете пред една изключително позитивна публика. С участието си в регионалния кръг на състезанието получавате уникалната възможност да се състезавате с най-добрите групи от следващото рок поколение на България, шанса изпълнението ви да бъде излъчено по национална телевизия и да станете част от програмата на младежкия фестивал FUNCITY +.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама