От ОДМВР-Разград обявиха мерките за сигурност, които ще бъдат въведени преди първия мач от новия европоход на „Лудогорец“ – срещата с ФК“Крусейдърс“-Северна Ирландия, която ще се играе на 11 юли от 20,00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“.

От 17.30 часа в този ден няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ /от кръстовището  с бул. “Княз Борис“ до ул. “Гаврил Кръстевич“/, “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

Временната забрана за движение на МПС по улица „Ветеринарна” няма да важи за живущите на улица „Северен булевард”.

Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали. На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества, както и внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор.

На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. Няма да се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето.

Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, съгласно чл.20 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно