„Берое” разгроми „Несебър” у дома

09:16, 05 фев 17 / Спорт 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Берое“ победи „Несебър“ с 4:0 в поредната си контролна среща от зимната подготовка в Стара Загора, съобщиха от ръководството на клуба. Виле Салмикиви отбеляза дебютно попадение за тима и откри резултата в 30-та минута. Това направи и Антон Карачанаков, който удвои в 40-та след страхотно изпълнение на пряк свободен удар. В 51-та минута Карлос Охене направи резултатът 3:0 за „Берое“. Четвъртото попадение бе дело на Цонев в 59-та минута.

„Не искам да коментирам толкова резултата. По-важна е играта на отбора. Мисля, че се получи динамичен мач. Имахме шанса да отбележим повече голове, но по-важно бе настроението и играта, която ми хареса в по-голямата си част. Пуснахме всички момчета в срещата и мисля, че се движим по възходяща линия  в представянето на отбора”, заяви след мача старши треньорът Ферарио Спасов.

„Важното е да играем добре и с настроение. Головете са да радват публиката и те за това идват на мачове. Работим да имаме голове и ситуации. За това подбираме хора, които да правят това”, допълни наставникът. По думите му това това са футболистите,  които ще играят през втория полусезон. Направена е  добра подготовка и добра селекция.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама