ВМРО в Русе направи номинациите за кандидати за народни представители

14:42, 05 фев 17 / Политика 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На разширена среща между Общинското и Областното ръководство на ВМРО бяха обсъдени и имената на войводите, които ще бъдат номинирани за народни представители в 19 МИР, съобщават от ВМРО-Русе.

Сред тях е досегашния депутат от ПГ на ПФ и заместник-председател на ВМРО- БНД Искрен Веселинов, председателя на групата общински съветници „ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН“ в местния парламент и регионален координатор Галин Григоров, бизнесменът от Бяла Иван Гьоков.

Председателят на Общинското ръководство на ВМРО- Русе и юрист Асен Даскалов, финансистът Валентин Джамбазов от Сливо поле, както и Нина Крушева – настоящ общински съветник и изпълнителен директор на голяма русенска фирма, произвеждаща своята продукция за мебелния гигант ИКЕЯ.

За национални номинации бяха предложени лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, както и организационния секретар Юлиан Ангелов, и двамата русенци.

Междувременно стана ясно, че Веселинов е попаднал сред номинираните за народен представител лица на провелата се по същото време среща на ръководствата във Враца.

Там русенецът е предложен за национална номинация, наред с другите популярни лица на организацията, сред които Ангел Джамбазки, Милен Михов, Атанас Стоянов, Султанка Петрова, Красимир Богданов, Борис Вангелов и Емил Димитров- Ревизоро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама