Бойко Борисов стяга редиците на ГЕРБ в Пловдив

14:51, 05 фев 17 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив за среща с актива на партията. Малко преди 12 часа започна неговото слово в градския дом на културата "Борис Христов" пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ, съобщи Радио Пловдив.

"От едната ви страна магистрала Тракия, от другата страна Марица. Ходите, пиете си кафето, където искате  - в Истанбул, на морето в Гърция. Щеше до пролет да има четирилентов път. В моето съзнание стоеше само да се заделят пари за околовръстното за Пловдив, защото тук има над милиард инвестиции. На фона на всичко това, вие си играете на кой е по-важен от вас - Зико, кмета, Менда, който и да е било. Не включвам римските стадиони, и църквите, и манастирите. Милиони са дадени. Всичко, което е поискано целево, е дадено за тоя град. Благодарение на партийната организация обаче, ние се замисляме, дали ще спечелим изборите. При положение, че преди нас този град беше разграбен. Всичко ценно беше разграбено. До едно", изтъкна Борисов. 

Той бе категоричен, че не се е месил в решенията на управата на града и не се е обаждал за нито една местна поръчка. 

По думите му парите за водния цикъл на Пловдив в размер на 110 милиона лева също за заделени и чакат решение на служебното правителство да ги одобри.

Лидерът на ГЕРБ информира, че до септември ще бъде готов пътят Пловдив-Асеновград. Борисов подчерта, че ще работят за надграждане в сферата на образованието. Той беше категоричен, че ГЕРБ никога не са обещавали 300 лв. минимална пенсия. Необходимо е да се работи за електронното управление и обслужване на гражданите на едно гише, каза бившият премиер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама