Жена почина при пътeн инцидент на автомагистрала „Хемус"

17:05, 05 фев 17 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жена е починала при пътен инцидент на автомагистрала „Хемус“, предизвикан от паднал елемент в тунел „Ечемишка“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден около 12.00 часа на тел. 112. Загиналата жена е била пътник в колата, а шофьорът само е пострадал.

Същевременно служебният министър-председател Огнян Герджиков е разговарял с министъра на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов по повод трагичния инцидент и е разпоредил разследване по случая“, съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът поиска да бъдат извършени всички действия от страна на институциите от изпълнителната власт по изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента в неремонтираната тръба на съоръжението, да бъдат предприети необходимите мерки и потърсена отговорност.

Прокуратурата вече е завела следствено дело по случая. Огледът на мястото продължава и в него ще се включи лично министърът на регионалното развитие и благоустройството. Министър-председателят увери, че всички отговорни институции работят по случая. Министър-председателят изразява съболезнованията си към близките на загиналата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама