Областният съвет на ДПС в Разград номинира 19 кандидати за народни представители

11:36, 06 фев 17 / Политика 25 808 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният съвет на ДПС в Разград номинира 19 кандидати за народни представители, съобщи областният председател Севгин Шукри.

Той уточни, че списъкът с имената на издигнатите кандидати ще бъде изпратен на Централното ръководство на Движението за права и свободи, където ще бъде утвърдена окончателната листа за кандидат-народни представители.

Сред номинираните за депутати са почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган и председателят Мустафа Карадайъ.  В листата са също имената на досегашните депутати Ахмед Ахмедов и д-р Хасан Адемов.

Издигнати са номинациите и на областния председател на ДПС Севгин Шукри, председателя на общинската организация на движението в Разград д-р Левент Апти и на лидера на общинската структура на партията в Исперих Белгин Шукри.

В списъка с предложените за народни представители са още имената на Емел Етем, Рамадан Аталай, д-р Нигяр Сахлим, Нихат Кабил и Хами Хамиев. Сред номинираните са също Ахмед Мустафа – зам.-кмет на Самуил,  Юксел Алиев – директор на социална институция в Самуил, Хабибе Расим – председател на читалище „Делорман – 2014 г.”, Бейти Бейти – младежки председател на движението в село Дянково, Нюсрет Сахлим, Гюлсинем Незир – директор на детска градина в Исперих и Халиме Мехмедова – секретар на община Завет.

Областният лидер на ДПС Севгин Шукри подчерта, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящия вот на 26-ти март. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама