Обраха пореден гараж в Русе

12:07, 06 фев 17 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Първо РУ са започнали разследване по сигнал за извършена кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Според заявеното в полицията за времето от 2 до 4 февруари т.г., след взлом на секретен патрон е проникнато в гаражна клетка в русенския квартал «ЦЮР» и е извършена кражба на електрожен, ъглошлайф и перфоратор.

Нанесените щети са на обща стойност около 500 лв. Извършен е оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на МВР. По случая е образувано досъдебно производство. 

На 3 февруари, около 12:30 часа, в полицейския участък в село Червена вода е получен сигнал от кмета на с. Семерджиево, че неизвестен мъж е откраднал служебен мобилен телефон, докато е бил в канцелария в кметството, след което се е оттеглил с лек автомобил «Мерцедес».

Веднага, след получаване на сигнала, са предприети мерки за установяване на колата и въпросния извършител. Лекият автомобил «Мерцедес» е установен и спрян от служителите на реда на ул. Г.С. Раковски в с. Червена вода.

В него са пътували двама мъже - водачът на 44 години и пътник на 42 години. 42-годишният е заявил пред полицаите, че той е отнел мобилния телефон. Случаят е документиран като е заведено бързо производство за престъпление по чл. 194, ал.1 от НК, срещу Г.С. на 42 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама