Васил Найденов и Веси Бонева ще пеят за влюбените в София навръх Св. Валентин

13:16, 06 фев 17 / Култура 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 14 февруари 2017 г., Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – големият Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева. 

Изпълнителите подготвят специален лайв за празника на влюбените, под надслов "#I LOVE YOU". По време на концерта ще бъдат изпълнени най-красивите и лирични мелодии, посветени на любовта. Обичаният от всички Васил Найденов ще превърне вечерта Ви в бляскаво и неповторимо изживяване.

Музикалното събитие ще се състои в столичната зала Rainbow Plaza, която ще се преобрази в духа на романтичния празник. Загадъчно черно и искрящо злато ще бъдат официалните цветове на нощта, в която ще властват изискания стил, споделените чувства, заразяващата музика и танци. Наред с хитове като „Телефонна любов“, „Бързаш няма време“, „Болката отляво“, „Огън от любов“, „Клоунът“, на сцената ще звучат и някои от най-известните световни, любовни мелодии, които ще чуем в нови аранжименти, в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон).

Rainbow Plaza ще отвори врати за почитателите на Васил Найденов на 14 февруари в 20:30 часа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама