Възможни са прекъсвания на тока в София и в София-област

14:25, 06 фев 17 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От фирма „ЧЕЗ-Разпределение“ съобщиха днес за възможни временни прекъсвания на електрозахранването от 6.02. до 12.02.2017 г.. в София-област, в област София-град, както и в няколко области на страната

Техническите прекъсвания се налагат за извършване на дейности, които са част от амбициозната инвестиционна програма на дружеството за подобряване на услугите за потребителите.

Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и др.

Реализацията на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването, уточняват още от дружеството.

"Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 6-12 февруари 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности", допълват още от ЧЕЗ.

Неотдавна стана известно, че чешката компания обмисля да продаде бизнеса си в България и да се изтегли от българския пазар.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама