"Обяснение в любов" – ето кой е най-романтичният подарък за 14 февруари

16:59, 06 фев 17 / Култура 25 649 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Едва ли има по-прекрасен начин, да разкриеш или потвърдиш чувствата си към любимия човек, от този да ги облечеш в художествено слово. Нестандартната инициатива на Литературен клуб „Перото“ Ви провокира да събудите твореца в себе си, описвайки емоциите си в стих, проза, хайку или откровение.

Създадените произведения можете да изпращате на имейл [email protected], заедно с контакти на човека, към когото е отправено посланието Ви. Организаторите от своя страна, обещават да го поканят в книжарницата в Деня на влюбените.

Там, в романтична атмосфера, в съчетание с нежни акорди на пиано всеки участник ще може да прочете любовното обяснение към своята половинка. За да е пълно изживяването, домакините са подготвили и специално любовно меню.

“Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота” -

пише Павел Вежинов.

Именно, защото всяка любов е малко чудо, тя заслужава да бъде споделена с човека, когото сърцето Ви е избрало, а защо не и с целия свят, за да повярват и другите, че чудеса се случват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама