Криминално проявени извършиха взломна кражба от товарен автомобил

17:45, 06 фев 17 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима са задържани от полицейски служители на РУ-Сливен за взломна кражба. Кражбата е извършена на 20 януари от товарен автомобил “Опел Виваро”, паркиран на бул. “Банско шосе” в Сливен. След като са взломили страничното стъкло четиримата са откраднали парична суми в размер на 1500 лв. и 60 евро. Извършителите са криминално проявени на възраст 15-24 години от сливенския квартал “Надежда”. Задържани са за 24 часа. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава.

По друг случай на взломна кражба работят сливенските криминалисти.  На 4 февруари е получен сигнал за взломена входна врата на жилище в сливенския квартал “Българка”. Откраднат е неустановена марка лаптоп.  Нанесената щета е в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство. 

На 3 февруари е получен сигнал за кражба от търговски обект на ул. “Марица” в град Нова Загора. Неизвестен извършител е проникнал в незаключения обект и е извършил кражба на сумата от 1500 лева. По случая е образувано досъдебно производство

Новозагорски полицаи върнаха откраднато домашно животно на собственика. На  2 февруари е получен сигнал за откраднато женско теле от стопанска постройка в село Стоил войвода. Извършителят на престъпното деяние е криминално проявеният А.Ф.(40г.) от град Нова Загора. Той е задържан за 24 часа. Работата по досъдебното производство продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама