В 68 избирателни секции ще могат да гласуват избирателите в община Разград

07:40, 07 фев 17 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За предстоящите на 26 март избори за народни представители в община Разград са образувани 68 избирателни секции. В Разград ще бъдат разкрити 39 места за гласуване, а останалите ще са в населените места на територията на общината. Избирателни секции ще има в Дома за стари хора и в Дома за възрастни хора с деменция в града. При наличие на необходимия брой избиратели секции ще бъдат разкрити и в следствения арест и в МБАЛ „Св. Иван Рилски”. Жителите на общината, които имат трайни увреждания, ще могат да заявят желанието си да гласуват в подвижна избирателна секция. Към заповедта, издадена от кмета д-р Валентин Василев са приложени списъци с номерацията, обхвата и адресите на секциите.

С друга своя заповед кметът е определил и местата за обявяване на предварителните избирателни списъци в община Разград за произвеждане на изборите за народни представители.

Заповедите и актуална информация, относно предстоящите избори са публикувани на интернет страницата на община Разград в рубриката „Избори 2017”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама