"Да, България" събира подписи за изборите днес

08:44, 07 фев 17 / Политика 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България" излиза на улицата днес,7 февруари (вторник),в гражданска акция, която цели събиране на над 3000 подписа само за ден, съобщи пресцентърът на движението. Политическата формация "Да, България!" се явява на изборите на 26 март като коалиция "Движение Да България".

На извънредно заседание Националният съвет реши да приеме предложението на Зелените за влизане в преговори за коалиция за участие в изборите."Зелените" са доказали, че с принципност и последователност отстояват обществения интерес, за реформата на правораздавателната система, защитавайки българската природа от мафията и олигарсите. Водят се преговори и за другия партньор в коалицията", се казва в официално съобщение на "Да. България".

Междувременно от "Да, България" съобщиха, че днес ще бъде оттеглена една от жалбите - подадена от името на члена на Изпълнителния съвет на Вера Асенова, без тя да се е подписвала. Асенова ще сезира и прокуратурата за случаи.

Екипи от доброволци ще бъдат на пунктовете за събиране на подписи: от 8 часа в Бизнес парка (на езерото) и в подлеза на Софийския университет, и от 11.30 ч - Съдебна палата (ъгъла на бул. "Витоша" и ул. "Алабин"), метростанция "Сердика".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама