Удължава се конкурсът за текст за химн на Търговище

12:56, 07 фев 17 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До 20 февруари ще бъде удължен конкурсът за текст за химн на община Търговище. Това реши журито след обсъждане на резултатите от проведената анкета с входираните предложения до момента.

Публикуваните на сайта на Община Търговище 32 предложения, получиха общо 252 гласа. На първо място със 78 гласувания е текста със заглавие „Град вековен”. След него са предложенията   „Химн за Търговище” и  „Търговище”, съответно с 72 и 36 гласа.

Журито потвърди позицията си от предходното заседание, че нито един от текстовете не покрива критериите и не може да се пригоди за текст за химн.

Нови текстове може да бъдат изпращани по пощата на адрес: Търговище, 7700, пл. „Свобода”, по електронен път на: [email protected] или входирани в Центъра за административно обслужване на Община Търговище.

Следващото заседание на журито в конкурса ще бъде на 21 февруари., когато ще бъдат разгледани новите предложения за текст за химн и избрани най-добрите до 5 от тях, които отново ще бъдат изнесени за обществено обсъждане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама