Два театъра в София с изненади за влюбени

17:49, 07 фев 17 / Любопитно 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два столични театъра с неустоими предложения за влюбени в седмицата на влюбените!

От 10 февруари до края на месеца, свързан с любовта и виното, малък градски театър "Зад канала" напомня, че е хубаво да се обичаме, прегръщаме, целуваме и... снимаме.

От трупата призовават зрителите да направят най-щурата и запомняща се снимка с любим човек в любимия си театър "Зад канала" и след това да я публикуват във фейсбук страницата на театъра или да я изпратят на [email protected]. Някои от добрите снимки ще бъдат сложени и в Instagram профила на театъра.

На 1 март на случаен принцип ще бъдат изтеглени имената на двама участници, които ще спечелят двойна покана за предстоящата премиера на "Ромул Велики" на 24 и 25 март, два билета по избор за най-любимата постановка от репертоара на театъра, снимка и автограф с любим актьор.

Театър "Българска армия" също е приготвил изненади за своите зрители. Срещу целувка на 13 и 14 февруари влюбените получават два билета на цената на един за всички постановки през февруари, март и април.

На 21 февруари "В полите на Витоша" припомня за любовта на самия автор на пиесата П. К. Яворов и Мина - история, която продължава да вълнува, макар и написана преди повече от век. 

В "любовния" афиш следват "Отело", "Жан и Беатрис", "Железният светилник", "Йерма", "Една нощ с теб" - с номинираната за "Икар - 2017"Стефка Янорова, комедиите "Колко е важно да бъдеш сериозен", "Завещанието на целомъдрения женкар", "Тартюф" с номинираните за "Икар - 2017" Иван Радоев и Гергана Плетньова. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама