За три плажа в област Добрич договорите за наем са удължени

15:07, 12 фев 17 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три анекса за удължаване на договорите за наем на морски плажове са подписани през 2016 г. - „Балчик – централен“, „Нов плаж Балчик“ и „Иканталъка 1“. Това става ясно от годишния отчет за работата на областния управител Детелина Николова.

Организирани и извършени са процедури по предаване на наематели на обекти изключителна държавна собственост - морски плажове „Божурец – Топола 2“, „Балчик – Двореца“ и „Кранево -Международен детски лагер“. Извършени са проверки относно изпълнението на задълженията по договорите на наемателите на морски плажове, отдадени под наем от Областния управител на област Добрич.„Балчик – централен“, „Нов плаж Балчик“ и „Иканталъка 1“. Това става ясно от годишния отчет за работата на областния управител Детелина Николова.

Организирани и извършени са процедури по предаване на наематели на обекти изключителна държавна собственост - морски плажове „Божурец – Топола 2“, „Балчик – Двореца“ и „Кранево -Международен детски лагер“. Извършени са проверки относно изпълнението на задълженията по договорите на наемателите на морски плажове, отдадени под наем от Областния управител на област Добрич.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама