Дават на съд шофьор, катастрофирал дрогиран

10:08, 15 фев 17 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районната прокуратура във Варна внесе във Варненския районен съд обвинителен акт срещу Антон Ал., управлявал автомобила си „БМВ“ след употреба на кокаин и метамфетамини. Това съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

На 11 август 2016 г. 31-годишният моряк шофирал колата си по бул. „Владислав“. На кръстовището не успял да спре и се ударил в изчакващия червения сигнал на светофара автомобил. На произшествието пристигнал полицейски екип, който тествал за алкохол шофьорите на двете коли. Тестът бил отрицателен.

Полицаите забелязали, че Антон Ал. говори забавено и решили да го тестват и за употреба на наркотици. Резултатите били положителни. Тестът отчел наличие на амфетамини и метамфетамини. Варненецът бил отведен в болницата за кръвен тест. Изготвеният протокол за химическа експертиза от лабораторията на болницата идентифицирал в кръвта му кокаин и метамфетамини.

Предстои делото срещу водача, който е с чисто съдебно минало, да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама