ЦСКА осъществи втори изходящ трансфер

13:05, 15 фев 17 / Спорт 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на ЦСКА осъществи втори изходящ трансфер през тази зима. Късно снощи Преслав Йорданов е подписал договор с Ордабаси (Казахстан) и днес ще се присъедини към новия си отбор, оповести официалният сайт на "армейците".

В последните дни усилено се спекулираше, че нападателят ще премине в кипърски клуб, но в крайна сметка новата дестинация на Йорданов е Казахстан. 

Нападателят дойде в ЦСКА през лятото на 2015 година. С червения екип той записа на сметката си 23 гола в първенството на ЮЗ "В" група. Преслав Йорданов имаше и основен принос за завоюването на Купата на България. В редовната фаза на турнира той вкара 6 попадения и стана голмайстор на състезанието.

Новият отбор на Преслав - Ордабаси - завърши на четвърто място в последния шампионат на Казахстан. Тимът е носител на купата на страната през 2011 година и на Суперкупата на Казахстан през 2012 година.

Сумата по трансфера не се разкрива официално. Ръководството и спортно-техническият щаб благодарят на Преслав Йорданов за професионализма и себераздаването и му пожелават много лични и професионални успехи.

Снимка: cska.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама