Анжела Недялкова: “Т2 Трейнспотинг“ беше вълнуващо филмово приключение“

15:15, 15 фев 17 / Култура 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Филмът на шотландския режисьор Дани Бойл „Т2 Трейнспотинг“ беше вълнуващо филмово приключение за мен“, каза специално пред репортер на Topnovini.bg младата българска актриса Анжела Недялкова преди премиерата на филма днес в София.

Анжела Недялкова има ключова роля в този филм, който тръгва по киносалоните у нас този петък. За своето участие в лентата тя сподели пред Topnovini.bg още че е „работила в отличен синхрон с актьорския екип и с режисьора Дани Бойл", като натрупания по време на снимките опит е бил изключително ценен за нея.

„Снимах с екипа на Дани Бойл 3 месеца в Единбург, Глазгоу и Батгейт (в Шотландия). Разбирах се прекрасно с екипа“.

На наш въпрос, дали очаква да бъде поканена да вземе участие в други филмови проекти в Обединеното кралство, Анжела Недялкова заяви, че това е възможно, но все още няма подписани договори, но не отрече, че след участието й в „Т2 Трейнспотинг“ към нея има интерес.

Анжела Недялкова попада сред звездния актьорски състав на филма съвсем случайно - преминава през сериозен кастинг и получава лична покана от режисьора на филма Дани Бойл да изпълни в лентата доста противоречивата роля на българската проститутка Виктория Ковач – задача, с която тя се справя отлично, съдейки по коментарите на критика и зрители след премиерите на филма в различни европейски столици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама