„Коалиция на недоволните“ се записа в РИК Хасково

11:17, 19 фев 17 / Политика 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Основните играчи за предстоящите парламентарни избори в Хасково все още изчакват да подават заявления за регистрация в РИК. Днес заявка за участие във вота на 26-ти март дадоха ПП „Възраждане“ с водач за листата Пламен Пасков от Димитровград, който участва и на президентските избори.

Документи подаде и „Коалиция на недоволните“ с водач Манол Михайлов от Свиленград. Вече за участие се записаха „Зелените“ н водач Лена Василева от София.  Срокът за регистрация на кандидат-депутатските листи изтича на 21-ви февруари.

Вече е ясно, макар че няма черно на бяло, че листата на коалиция „БСП за България” ще бъде водена от журналистката Елена Йончева. Начело на патриотите в Хасковска област ще е Павел Шопов.

ГЕРБ залагат на отново на бившия енергиен министър Делян Добрев. За Реформаторския блок ще е екскмета на Димитровград Стефан Димитров.

Интригата около ДОСТ и ДПС остава заплетена. За водач на ДПС се спрягат имената на Рамадан Аталай и Христо Цонев. Цяла седмица обикаляше и слухът, че Делян Пеевски ще оглави тяхната листа. От централата обаче обявиха, че той ще се състезава в Благоевград и Пазарджик. От ДОСТ се предполага, че това ще бъде или лидерът на партията Лютви Местан или Орхан Исмаилов. Името на адвоката Атанас Стоилов се спряга за човека на Марешки в Хасковска област.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама