Д-р Валентин Петров влиза от гражданската квота в листата на БСП

17:00, 19 фев 17 / Политика 25 930 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Националният съвет на БСП одобри и утвърди окончателните листи в 28 те области на страната. Ръководството на партията заседава, тъй като включи в листите представители на гражданската квота и коалиционните партньори.

В Шуменската листа водач е досегашният народен представител Иван Иванов. След него е младият бизнесмен Георги Сашев от Нови пазар.

На трета позиция от гражданската квота влиза д-р Валентин Петров. Той е бивш управител на Диагностично-консултативния център в Шумен, а сега лекар в Медицински център. Четвърта е Петранка Василева, директор на училище във Велики Преслав.

В листата фигурират и имената на двама общински съветници от Шумен – Лили Петрова, шеста и бившият зам.кмет по екология инж. Иван Йонков на 12-то място.

От коалиционния партньор – партия „Нова зора“ на 9-та позиция влиза Патриция Димитрова.

„Тръгваме на избори с една балансирана листа. С представителство от гражданската квота и коалиционните партньори“, сподели за Topnovini.bg водачът на листата Иван Иванов. Според него Областният съвет на БСП Шумен е заложил на специалисти във всички сфери на обществения живот в Шуменска област. И ръководството на партията е утвърдило номинациите от клубовете на БСП.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама