ГЕРБ-Сливен почете паметта на Васил Левски

17:02, 19 фев 17 / Политика 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният координатор на ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева, народният представители от ГЕРБ-Сливен в 43 Народно събрание Мария Белова, общинският координатор Здравко Костадинов, общинските съветници Силвия Маринова, Георги Николаев и Живко Минчев, представители на младежката организация, членове и симпатизанти на ГЕРБ-Сливен поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски по повод 144 години от гибелта на Апостола. 

В общоградската възпоменателна церемония се включиха кметът на Сливен Стефан Радев и неговите заместници, Димитър Митев, председател на Общински съвет –Сливен, много жители и гости. Организатори на честването са Община Сливен, Сливенска митрополия, Регионално управление на образованието, Общински комитет „Васил Левски“, Сдружение „Мати Болгария“, Профилирана гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“, Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“, Професионална гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“. За първа година пред паметника на Васил Левски на площад „Васил Левски“ в Сливен е организиран почетен караул от 9.00 до 17.00 часа. 

Инициативата е на Община Сливен, с подкрепата на Регионално управление на образованието и Общински комитет „Васил Левски“.  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама