В София бе открит хипермаркет само за български стоки

19:32, 19 фев 17 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В един от най-големите софийски търговски центрове – Bulgaria Mall, в края на тази седмица, върху площ от 5000 кв.м, отвори врати един от малкото хипермаркети у нас, в който се предлагат само български стоки.

В обекта на разположение на купувачите са над 40 000 хранителни и нехранителни стоки само от български производители. Името на хипермаркета идва от "Аз България обичам", обясниха от мениджърския екип. Откриването на магазина идва и в момента, в който и големите вериги увеличават асортиментите от български производители и директно работата с тях.

Хипермаркетът, чието абревиатура на името идва от „Аз обичам България“(АБО) е дал възможност на неговата търговска площ да се представят над 800 български производители от различни икономически сектори.

Стоките си, производителите предлагат в хипермаркета на цена, която сами са определили, като разчитат на общ обслужващ персонал в хипермаркета, като по този начин те имат свой магазин в магазина.

От мениджмънта на „АБО маркет“ уверяват, че цените в изцяло българския хипермаркет ще са по-ниски, защото са определени от самите производители, които продават без посредник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама