Настимир Ананиев: Ще настоявам за безкомпромисни мерки срещу корупцията и тези, които корумпират

16:04, 21 мар 17 / Политика 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава интензивната обиколка на водача на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ за Добрички район Настимир Ананиев, заедно с кандидатите за народни представители в добричките общини и малки населени места. Срещи със симпатизанти се проведоха в Каварна, Балчик, Генерал Тошево, Тервел, както и в редица села от община Добричка.  

Хората споделят идентични проблеми – застаряващо население, безработица, ниски пенсии, лоша инфраструктура. В село Бранище очакват с години да бъде оправена републиканската пътна мрежа и питат, защо при това състояние на пътищата, Лиляна Павлова увеличи цената на винетките? В с. Владимирово поставят въпроса за ниските доходи и разочарованието от политиците.

В отговор на изразеното разочарование от неглижирането на област Добрич, Настимир Ананиев, разяснява: “Всички сме свидетели, че в тази кампания през всички медии ни залива популистко говорене. Най-големите популисти са БСП и Марешки. В тази надпревара се включи и ГЕРБ. Призовавам хората да мислят трезво като гласуват“, казва Ананиев и допълва: „Програмата ни е много добре премислена, има много работещи предложения. Тя е напълно изпълнима и не залага на популизъм като увеличение на пенсиите на 700 лева и заплатите на 1500 лева, защото това е в сферата на фантазиите. А как да увеличим доходите? Ние от РБ имаме категорична позиция: чрез поддържане на ниски данъци, чрез решителна борба с корупцията на всички нива, чрез стимулиране на конкуренцията и подобряване на бизнес средата.Само дясноцентристко правителство може да води държавата напред и да започне борбата с корупцията“, акцентира Настимир Ананиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама