Държавната финансово-стопанска гимназия в Плевен навършва 27 години  

09:06, 09 май 17 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ученици от Държавната финансово-стопанска гимназия "Интелект" в Плевен ще се запознаят за един ден с работата на водещи специалисти и мениджъри в града. Това съобщи директорът на гимназията Емил Райков. Инициативата е част от проявите, свързани с отбелязването на 27-та годишнина от създаването на училището. 
Целта е учениците да се запознаят с конкретната работа на водещи служители и да почувстват отговорността, отбеляза директорът. 
Посещението под мотото "Интелект в управлението и бизнеса" е предвидено за днес-9 май. 

Гимназията е получила подкрепа за честването на годишнината си от областната управа, община Плевен и от бизнеса. На 10 май в училището ще се организира "Панаир на бизнес проектите", където възпитаниците на гимназията да покажат икономическите си знания, като представят свои бизнес проекти.  
На 11 май - в Деня на светите братя Кирил и Методий, по традиция е празникът на гимназията. В 11.00 ч. цялото училище ще изпрати "Випуск-2017". Абитуриенти тази година са над 100 човека, част от които вче са приети в университети в чужбина. Над 95 на сто от завършващите плевенската гимназия "Интелект" продължават образованието си във висши училища.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама