Спортни прояви и танци по случай Световния ден на предизвикателството в Плевен

16:25, 09 май 17 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Плевен, съвместно с Българската асоциация „Спорт за всички” организира поредица спортни прояви по повод Световния ден на предизвикателството 13 май, съобщават от общината. Целта е да се популяризира здравословният начин на живот. 
В събота в 10 часа от спирка "Моста" при Бригадирската поляна в парка  "Кайлъка" започва спортното ходене. За любителите на бягането  е предвиден  масов крос . Стартът е в 10.00 ч. от спирка „Моста” и ще премине по алеите до хотел „Кайлъка”. Финалът е на Бригадирската поляна. 

Велопоход стартира в 10 часа пред читалище „Съгласие”, ще мине по велоалеята и  през парк „Кайлъка и ще продължи до Бригадирската поляна. Открит урок по народни танци е организиран  със съдействието на сдружение „Зорница”  в 11.00 ч. пред ресторант „Кошарите” в "Кайлъка". В 11.30 пред ресторанта е организиран флашмоб със съдействието на Трифонов Денс Академи. 

Скаутски занимания за деца със съдействието на Скаутски клуб „Лъвче” са предвидени  от 10.30 ч. на Бригадирската поляна. В същия ден от 10 до 12 часа ще има  свободен достъп до тенис кортовете в парк „Кайлъка” , а от 8 до 10 часа свободен за посетители ще бъде общинският плувен басейн на улица "Иван Вазов".

 На финала, на лотариен принцип, ще бъдат раздадени спортни артикули.      

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама