Установиха дрогирани, пияни и неправоспособни шофьори при проверка в Сливен

18:15, 09 май 17 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама водачи, употребили наркотици, двама с алкохол и двама неправоспособни са установени от полицейски служители през почивните дни. 23-годишният Н.Н. от Стражица е хванат да управлява лек автомобил “Опел Корса”  с концентрация на алкохол 2,81 промила, съобщиха от полицията. Той е проверен в 02.10 часа на 6-ти май в сливенския квартал “Дружба”. 

В 005 часа на 9-ти май на бул. “Банско шосе” е спрян за проверка лек автомобил “Рено”, управляван от Г.П.(22г.) от град Кермен. При проверката  за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1.51 промила. 37-годишният С.Б. от Сливен е установен на 6-ти май да управлява лек автомобил “Ауди”, след употреба на наркотични вещества - амфетамин, метамфетамин. На 7-ми май е спрян за проверка лек автомобил “Ауди А3”, управляван от 22-годишния П.И. от Сливен. При проверката се установява, че водачът управлява под въздействието на наркотично вещество-марихуана. Срещу водачите са образувани досъдебни производства.

Две бързи производства за образувани срещу неправоспособните С.М.(24г.) от Сливен и Д.С.(36г.) от град Кермен  за управление на МПС, след като вече имат наложени административни наказания за същото нарушение. Двамата са установени на 6-ти и 9-ти май в Сливен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама